Vartiointi

Otamme vastaan toimeksiantoja, joiden tavoitteena on turvallisuuden ja/ tai omaisuuden turvaaminen tietyssä kohteessa.

Kohde voi tarkoittaa sisätiloja (esim. virastotalo tai kauppakeskus) tai ulkotiloja (esim. yleisötilaisuusalue) tai ulko- ja sisätilojen yhdistelmä (esim. lentokenttä ulkoalueineen). Kohteen koko voi olla muutamista neliömetreistä neliökilometreihin, sillä ei ole merkitystä.

Määräävä tekijä palvelun käynnistämiselle on se että alueelle sijoitetaan yksi tai useampi vartija tai järjestyksenvalvoja vähintään viideksi tunniksi yhtäjaksoisesti. Tätä lyhyempää toimeksiantoa emme vastaanota. Toiseen suuntaan ei ole rajoitteita, päinvastoin! 24/7/365 toimeksiannot saavat etusijan palvelukapasiteetissamme.

Kohteen kokonaisturvallisuuden niin vaatiessa järjestämme myös tarvittavat tukipalvelut kuten piirivartiointi-, hälytysvartiointi-, arvokuljetus- ja hälytyskeskuspalvelut. Emme kuitenkaan tarjoa näitä erillisinä palveluina ilman toimeksiantoa kohdevartioinnista.

Tiedustelut: turvallisuuspalvelut@totalsec.fi

Asiakkaitamme

Consti-logoLaakkonen-logoLahden Messut -logoLahentori.fi -logoLuxury Auction -logormj-logoRV-tapahtumat-logoScandic-logoSummer Up 2015 -logoTiketti-logoTricton-logoVierumaki-logoWeekend-logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Yrittäjät jäsenyritysAAA - Korkein luottoluokitus - Bisnode 2021Luotettava KumppaniBisnode - Lowest Credit Risk 2021Kauppakamari